Jak to namontovat Jak to namontovat? Jak moc to mám utáhnout? Co na to potřebuji? S tím si nelamte hlavu, pro produkty zakoupené u nás poskytujeme zdarma technické poradenství online.

Montážní přípravek FERMONT BLUE, modrý, různé objemy - Ferdus Objem: 3

Montážní přípravek, pasta na pneumatiky FERMONT BLUE značky Ferdus Objem balení: 1, 3 nebo 5 litrů Modrá barva Konzistence: tužší pasta Univerzální použití: na montáž a demontáž pneumatik jízdních kol, motocyklů a osobních a lehkých nákladn ... Celý popis
2 ks
3,41 kg
Expedujeme do 3 dnůZboží máme na externím skladu, obvyklé dodání 1-3 pracovní dny na expediční sklad Skladem e-shop
Cena s DPH
300 Kč
Cena bez DPH
248 Kč bez DPH
Počet

Záruka 24 měsíců
Kód: 115.11
EAN: 8594003115110
Výrobce: Ferdus
Potřebujete poradit? Kontaktujte nás na telefonním čísle: +420 732 156 355
Montážní přípravek, pasta na pneumatiky FERMONT BLUE značky Ferdus Objem balení: 1, 3 nebo 5 litrů Modrá barva Konzistence: tužší pasta Univerzální použití: na montáž a demontáž pneumatik jízdních kol, motocyklů a osobních a lehkých nákladních vozidel. Montážní přípravek FERMONT BLUE má výborné kluzné vlastnosti a používá se jako prostředek pro montáž a demontáž pneumatik. Má tužší pastovitou konzistenci, a proto se do něj aplikační štětec neponořuje. Je transparentní, zabarvený do modra a po uschnutí nezanechává na pneumatice viditelné stopy. Přípravek se nanáší na patku pláště ve velmi tenké vrstvě a proto je jeho spotřeba při práci nízká. Kvalitní a účelný montážní přípravek pro práci s pneumatikami. V nabídce máme také červený montážní přípravek FERMONT RED v různě velkých baleních (kat. číslo HL115.1R).

Další produkty ve stejné kategorii