Jak to namontovat Jak to namontovat? Jak moc to mám utáhnout? Co na to potřebuji? S tím si nelamte hlavu, pro produkty zakoupené u nás poskytujeme zdarma technické poradenství online.

Desky na dokumenty A4 s kapsou, různé barvy - Turbo Barva: žlutá

Desky na dokumenty A4, přední elastická kapsa, se suchým zipem, poutkem a s kapsičkou na klíče - Turbo - Různé barvy: můžete si vybrat tu, která se vám líbí. - Do desek lze uložit nejenom zakázkové listy, ale i servisní sešity, knihy s náv ... Celý popis
15 ks
0,30 kg
Expedujeme do 3 dnůZboží máme na externím skladu, obvyklé dodání 1-3 pracovní dny na expediční sklad Skladem e-shop
Cena s DPH
246 Kč
Cena bez DPH
203 Kč bez DPH
Počet

Záruka 24 měsíců
Kód: 7700901500336
EAN: 4052301009967
Výrobce: EICHNER
Potřebujete poradit? Kontaktujte nás na telefonním čísle: +420 732 156 355
Desky na dokumenty A4, přední elastická kapsa, se suchým zipem, poutkem a s kapsičkou na klíče - Turbo - Různé barvy: můžete si vybrat tu, která se vám líbí. - Do desek lze uložit nejenom zakázkové listy, ale i servisní sešity, knihy s návody k obsluze apod. - Mohou sloužit jako podložka při psaní nebo vyplňování dokumentů. - Průhledná přední objemná kapsa, elastická, s vysokou pevností a mechanickou odolností, do této kapsy lze uložit např. i návod k obsluze, servisní knížku apod. - Vrchní uzávěr na suchý zip. - Na zadní straně je kapsa (taštička) na uložení klíče z pevné fólie zesílené speciálními vlákny, může se do ní vložit i Osvědčení o registraci vozidla apod. - Snadná omyvatelnost a dlouhá životnost. - Ideální především pro autoservisy, ale i autopůjčovny, firmy s flotilami vozidel atd.

Další produkty ve stejné kategorii