Jak to namontovat Jak to namontovat? Jak moc to mám utáhnout? Co na to potřebuji? S tím si nelamte hlavu, pro produkty zakoupené u nás poskytujeme zdarma technické poradenství online.

Zapalovací svíčka DENSO K22PBR-S Nickel Multiground

Spark plug K22PBR-S Celý popis
09.05.2024
Na objednávkuToto zboží standardně neskladujeme, v případě neuvedeného datumu očekávaného naskladnění se o termínu dodání informujte telefonicky, emailem nebo zasláním dotazu Není skladem
Cena s DPH
199 Kč
Cena bez DPH
164 Kč bez DPH
Počet

Záruka 24 měsíců
Kód: 112.5062
EAN: 042511050624
Výrobce: DENSO
Potřebujete poradit? Kontaktujte nás na telefonním čísle: +420 732 156 355

Motocyklové zapalovací svíčky DENSO

Prémiová kvalita má jméno DENSO

Společnost DENSO stanovuje standard pro technologie zapalovacích svíček již od roku 1959. Veškerý sortiment vyvíjí a vyrábí ve vlastních továrnách s certifikátem QS 9000 a ISO 9000 – s nulovými vadami. Zapalovací svíčky DENSO zajišťují optimální výkon motoru aut, motocyklů, lodí a dalších malých motorů.

Nabídka motocyklových zapalovacích svíček DENSO představuje ty nejmodernější technologie pro perfektní zapalování v motocyklových motorech.

Motocyklové zapalovací svíčky DENSO jsou výsledkem práce špičkového vývojového týmu spolu s nabytými zkušenostmi z dlouhodobého působení v oblasti motocyklového sportu.

Nickel

Jde o standardní řadu zapalovacích svíček DENSO Standard Spark Plug, která díky našim patentovaným OE technologiím nabízí vynikající spolehlivost, dlouhou životnost a výjimečný výkon motoru.

  • Zvýšená spolehlivost
  • Vynikající zapalování
  • Nejširší pokrytí teplotního rozsahu
  • Skladová efektivita

Parametry

Alternativa NGK:
BCPR7ET

Další produkty ve stejné kategorii