Nezáleží na tom, jestli je to dárek k narozeninám, k Vánocům nebo jen tak.

Předně je dobré si určit, jaký máte rozpočet

Samozřejmě je nesmyslné kupovat drahé komponenty, když vlastně motorkám moc nerozumíte. Nevíte, co druhý potřebuje a ocení. Proto se raději zaměříme na vychytávky, které motorkáře potěší a zvýší mu komfort při samotné jízdě.

Luxusní rukavice – dámské, pánské, s gripy, vyztužené, skvěle padnoucí, protože jsou elastické a se zapínám na suchý zip. Tady nemůžete šlápnout vedle.

Držák telefonu a GPS – žádný motorkář nechce zastavovat a vyndávat telefon. Pokud takový držák na motorce nemá, určitě jej ocení. Držáky perfektně udrží telefon, protože jsou vyrobeny z vysoce odolného materiálu. Ve většině případů jsou držáky kompatibilní s mobilními telefony v určitém rozpětí šířky a výšky. Některé modely podporují i bezdrátové nabíjení telefonů, výběr je opravdu široký.

Startovací powerbanka – to je další tip od nás, který určitě potěší. Jedná se o kompaktní startovací stanice s powerbankou. Výborný pomocník každého motorkáře na dlouhých cestách. Pomocí této powerbanky nabijete klasicky přes USB port mobilní telefony, tablety i notebooky. Díky speciálnímu adaptéru s touto startovací powerbankou nastartujete i auto. A protože se někdy cesty na motorkách protáhnou i do noci, je tato stanice vybavena i výkonnou LED svítilnou.

Tak toto jsou tipy od nás. Jestliže si ale stále nejste výběrem jistí, bude nejlepší se přeci jenom nenápadně pozeptat, co by asi tak obdarovaný ocenil. Ať už do dílny nebo přímo na motorku. Jak se říká: „Darovanému koni na zuby nekoukej“. Pořád je ale lepší o něco menší překvapení, než když pořídíte něco, co už motorkář má nebo opravdu nechce